Despre noi

iNTERCONSTRUCT este o companie cu capital privat integral românesc, specializată în antreprenoriat general în domeniul construcţiilor. Înfiinţată în anul 1993, compania şi-a extins continuu gama de servicii, iar acum este în poziţia de a a oferi clienţilor cele mai bune soluţii în domeniu. Pentru proiectele de construcţii noi, renovare sau extindere, iNTERCONSTRUCT dispune de resursele, experienţa şi cunoştinţele necesare pentru execuţia lucrărilor la stardarde naţionale şi internaţionale de calitate.

Obiectivul principal al firmei, încă de la înfiinţare, a fost orientarea către fiecare client în parte, iar atenţia şi grija ca dorinţele acestuia să fie îndeplinite au motivat permanent compania. Iniţiativa de a pune la dispoziţie cele mai bune soluţii, personalizate cerinţelor consumatorilor, a stimulat permanent creativitatea personalului angajat, susţinerea şi dezvoltarea în timp a unui management al resurselor potrivit unui astfel de domeniu de activitate şi inovaţia ca sursă a realizărilor deosebite, fructuoase.

Sloganul companiei "accent pe viitor" dovedeşte implicarea şi atenţia companiei în protejarea resurselor naturale limitate disponibile şi a mediului înconjurător.


Personal şi dotări

În prezent, iNTERCONSTRUCT este una dintre cele mai cunoscute şi importante companii dedicată construcţiilor la nivel naţional, renume dezvoltat în timp, ajungând în prezent la o echipă de peste 100 de angajaţi. Atenţia permanent îndreptată personalului său a determinat compania să investească în instruirea, perfecţionarea şi specializarea efectivului de salariaţi, pentru a se putea angaja în ducerea la bun sfârşit a unor proiecte complexe, bine structurate, care să răspundă oricăror cerinţe ale clienţilor săi.

Inovaţia de care personalul firmei iNTERCONSTRUCT dă dovadă se bazează pe o permanentă nevoie de cunoaştere a noilor tehnologii, iar aceste investiţii sunt una dintre priorităţile firmei. Reuşesc astfel să eficientizeze timpul şi să realizeze produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Departamentul de proiectare iNTERCONSTRUCT oferă servicii de consultanţă în construcţii, proiectare, design interior şi exterior. O echipă de arhitecţi, ingineri de rezistenţă, ingineri instalatori, ingineri de sistem şi manageri de proiect cu experienţă acumulată în construcţii, este permanent la dispoziţia beneficiarilor.

Pentru realizarea lucrărilor compania dispune de parc de utilaje proprii, precum şi de personal cu înaltă pregătire profesională şi cu experienţă în lucrări de construcţii hidrotehnice, civile şi industriale.


Certificate de calitate şi autorizaţii